Results 1 to 9 of 9

Thread: More problems when posting pics.

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Catalunya
    Posts
    4,632

    More problems when posting pics.

    I've just finished a post with some pics added and when I go to advanced options to attach the pics between text paragraphs and prewiev the post to see if the pics are in the right place and order I can only see the pics filenames making it very difficult to sort them out.

    Funny enough, once they are in between text, I can see them but the ones that are at the end of the post are still showing only the pic filename.
    Has anyone experienced the same problem?

    BTW I'm on firefox, and woody background style
    Best regards,
    Toni

    __________________________________________________ __________________________________________________ _________________
    web site:http://www.toniciuraneta.com
    I also dream of a shop with north light where my hands can be busy, my soul rest and my mind wander...

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ABQ NM
    Posts
    30,017
    Hi Toni -

    It looks like you didn't insert the attached pictures into your post. If you attach pictures, but don't include them in the text (with the [ATTACH]xyzabc[/ATTACH] tags, then they are displayed at the bottom of the post in the "Attached Thumbnails" frame.

    I edited your post to include the pictures within the post text itself, and you can see the "Attached Thumbnails" frame is no longer showing, but all your pictures are visible.

    Does that make sense?
    When the going gets weird, the weird turn pro. - Hunter S. Thompson
    When the weird get going, they start their own forum. - Vaughn McMillan

    workingwoods.com

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Catalunya
    Posts
    4,632
    Quote Originally Posted by Vaughn McMillan View Post
    Hi Toni -

    It looks like you didn't insert the attached pictures into your post. If you attach pictures, but don't include them in the text (with the [ATTACH]xyzabc[/ATTACH] tags, then they are displayed at the bottom of the post in the "Attached Thumbnails" frame.

    I edited your post to include the pictures within the post text itself, and you can see the "Attached Thumbnails" frame is no longer showing, but all your pictures are visible.

    Does that make sense?
    Maybe I didn't explain myself well Vaughn, what I meant was that I can't see the thumbnails of the pics, while writing the post and once I've uploaded them to be able to identify them and know which one goes where in the text.

    I'll make another trial on this thread and let you know.
    Thanks
    Best regards,
    Toni

    __________________________________________________ __________________________________________________ _________________
    web site:http://www.toniciuraneta.com
    I also dream of a shop with north light where my hands can be busy, my soul rest and my mind wander...

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Catalunya
    Posts
    4,632

    Trial posting pics

    Sobre el triple trapecio de tripoli trabajan trigonometricamente trastocados tres tristes trogloditas tropezando con los trastos traspuestos.

    It keeps on happening, when I preview the post it shows the text and the filenames within the "attached images" frame, no thumbnails.

    If I remember well with the older version one could see the thumbnails on the "preview"and then choose which one went where.

    Now I have to upload the files, insert them at the end of the text and put them in the right places. Looks like and extra step to me.

    Does that make sense to you Vaughn? or I am doing something wrong?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails citric01.jpg   citric02.jpg   citric03.jpg  
    Best regards,
    Toni

    __________________________________________________ __________________________________________________ _________________
    web site:http://www.toniciuraneta.com
    I also dream of a shop with north light where my hands can be busy, my soul rest and my mind wander...

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Delton, Michigan
    Posts
    17,472

    test for toni.

    lets see if its just spain having troubleClick image for larger version. 

Name:	100_2821tn_.JPG 
Views:	3 
Size:	136.8 KB 
ID:	29453
    If in Doubt, Build it Stout!
    One hand washes the other!
    Don't put off today till tomorrow!

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Catalunya
    Posts
    4,632

    Red face test following Larry's instructions

    We shall see...

    Nope, I do not see the thumbnails on the preview as I did before.

    Do you mean Larry that I have to upload the post and then edit it using the advance editing menu? I didn't work this way before did it?

    What I usually did was upload the pics, preview the post, on the preview I could see the thumbnails of the pics (Now I don't), identify the ones I wanted to put at specific places, go to the clip icon and place them where I wanted.

    Am I going nuts or it has never been done this way??
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails citric01.jpg  
    Last edited by Toni Ciuraneta; 03-01-2009 at 08:29 PM.
    Best regards,
    Toni

    __________________________________________________ __________________________________________________ _________________
    web site:http://www.toniciuraneta.com
    I also dream of a shop with north light where my hands can be busy, my soul rest and my mind wander...

  7. #7
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ABQ NM
    Posts
    30,017
    Toni, I'm not seeing the same issue here. I'm able to see the thumbnails when I preview the post. (I had to try it out right now, because I don't ever use the preview feature.)

    I don't know if it will help, but you might try deleting your Family Woodworking cookies to see if that changes anything.
    When the going gets weird, the weird turn pro. - Hunter S. Thompson
    When the weird get going, they start their own forum. - Vaughn McMillan

    workingwoods.com

  8. #8
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Catalunya
    Posts
    4,632
    Quote Originally Posted by Vaughn McMillan View Post
    Toni, I'm not seeing the same issue here. I'm able to see the thumbnails when I preview the post. (I had to try it out right now, because I don't ever use the preview feature.)

    I don't know if it will help, but you might try deleting your Family Woodworking cookies to see if that changes anything.
    Thanks Vaughn, I'll give it a try to that as well.
    Best regards,
    Toni

    __________________________________________________ __________________________________________________ _________________
    web site:http://www.toniciuraneta.com
    I also dream of a shop with north light where my hands can be busy, my soul rest and my mind wander...

  9. #9
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Delton, Michigan
    Posts
    17,472
    that one i just posted toni worked just like they always did.. and i got see the preveiw. select new post, download attachment, place in post with paper clip icon and preveiw it .. it showed up for me on explorer.. maybe firefox is givin yu fits???
    If in Doubt, Build it Stout!
    One hand washes the other!
    Don't put off today till tomorrow!

Similar Threads

  1. Question about posting pics.
    By Toni Ciuraneta in forum General Woodworking Q&A
    Replies: 4
    Last Post: 07-20-2007, 12:53 PM
  2. Posting
    By William Lewis in forum Site Questions and Test Posts
    Replies: 1
    Last Post: 12-15-2006, 10:46 AM
  3. Posting pics
    By Aaron Beaver in forum Site Questions and Test Posts
    Replies: 4
    Last Post: 12-07-2006, 12:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •