Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Many photos missing in posts - removed?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Between St Joseph and Savannah, MO
    Posts
    147

    Many photos missing in posts - removed?

    I joined just yesterday. I am unable to see many of the photos within several (many?) posts (not my posts, just other members' posts). Only a picture holder shows.

    Would this have to do with the recent changes made to the data bases in order to optimize bandwidth?

    Just wondering.


    .
    Al
    Watch videos from Woodworking in America in Berea, KY
    New blog URL: http://sandal-woodsblog.com/
    Sandal Woods - Fine Woodworking
    We will build your heirlooms

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Tokyo Japan
    Posts
    15,582
    Al, could you point me to a post or thread where this is happening?

    Cheers!
    The pessimist complains about the wind; the optimist expects it to change; the realist adjusts the sails.
    William Arthur Ward

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Between St Joseph and Savannah, MO
    Posts
    147
    Quote Originally Posted by Stuart Ablett View Post
    Al, could you point me to a post or thread where this is happening?...
    For example, on my end, this thread is missing all of the inline photos, Stuart. This is the quickest one I found after I read your question. But I have seen several others that show the empty picture holders as well, as I surf around the forum.

    And if I click on any of the picture holders I get a dialog box that starts with the following:

    "You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
    1. You are not logged in. Fill in the form at the bottom of this page and try again. You may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
    2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. "
    At the bottom of this box I am asked to log in, even though I am logged in. I may be seeing this since I was approved only Saturday afternoon? (Central U.S. time ).


    .
    Al
    Watch videos from Woodworking in America in Berea, KY
    New blog URL: http://sandal-woodsblog.com/
    Sandal Woods - Fine Woodworking
    We will build your heirlooms

  4. #4
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Between St Joseph and Savannah, MO
    Posts
    147

    And another one...

    All of Nancy's photos are missing on her post. I have no idea what might be happening...


    .
    Al
    Watch videos from Woodworking in America in Berea, KY
    New blog URL: http://sandal-woodsblog.com/
    Sandal Woods - Fine Woodworking
    We will build your heirlooms

  5. #5
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Tokyo Japan
    Posts
    15,582
    Thanks Al

    I have no idea what is going on, aside from the overloaded CPU problem, we have not yet moved the attachments and such out of the database, we are planning on doing it in a day or so, sorry, but Vaughn, Marty and I do actually have real lives

    I cannot see the thumbnails either, but I can see the pics once I click on the text link.

    I checked your account, and it looks just fine, so that is not the problem.

    I'll have to put it down to a hiccup in the system at the moment, as we are riding a little too close to the upper limit of things, but that will be fixed very soon.

    Sorry for the trouble, thanks for taking the time to document the problem for us to see.

    Cheers!
    The pessimist complains about the wind; the optimist expects it to change; the realist adjusts the sails.
    William Arthur Ward

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Tokiwadai, Japan
    Posts
    2,882
    Al,

    When you logged in, did you check the little "remember me" box? This will set your status so you will remain logged in each time you exit then visit again.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Punta Gorda, Florida
    Posts
    902
    I have gotten the CPU overload message a few times.

  8. #8
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Between Aledo and Fort Worth, TX
    Posts
    2,784
    When I clicked on Al's link to Nancy's post, I couldn't see the thumbnails either, click on the picture link where the thumbnail should have been and it opens the picture up fine. I go to the same post the regular way off of the New Posts button, and the thumbnails are there fine. Haven't seen the overload CPU screen yet. Jim.
    Coolmeadow Setters...
    Exclusively Irish!
    Home of Irish Setter Rescue of North Texas
    When Irish Eyes are smiling, they're usually up to something!!
    At a minimum, I'm Pentatoxic...but most likely, I'm a Pentaholic. There seems to be no known cure. Pentatonix, winners of The Sing Off, season 3


  9. #9
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Tokiwadai, Japan
    Posts
    2,882
    Jim,

    When you click on Al's link to Nancy's post, does it show you as logged in? When I did, I saw only the addresses to her post, and I was shown as not loggin in. I logged in, and I could see her pics just fine....

  10. #10
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    London, Ontario
    Posts
    3,351
    Quote Originally Posted by Al Navas View Post
    All of Nancy's photos are missing on her post. I have no idea what might be happening...


    .
    Well for one thing, that URL points to http://69.89.21.65/~familyw1/ and not to www.familywoodworking.org. That IP number does not match what I get when I perform an nslookup on www.familywoodworking.org -- it resolves to 70.103.189.65

    Like Greg mentioned, if I click on that link, I see a link, but it also tells me that I am not logged in. I'm curious as to how you got that URL link.

    I'm guessing that some behind-the-scenes server shifting might have been happening. (the 69.89.x.x IP still is a bluehost.com address)

Similar Threads

  1. Missing Pet
    By Vaughn McMillan in forum Off Topic Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 09-20-2012, 08:24 PM
  2. missing posts?
    By Art Mulder in forum Site Questions and Test Posts
    Replies: 15
    Last Post: 02-10-2009, 10:21 PM
  3. Missing Posts
    By Rob Keeble in forum Site Questions and Test Posts
    Replies: 3
    Last Post: 10-26-2008, 06:54 PM
  4. What's missing?
    By Don Taylor in forum General Woodworking Q&A
    Replies: 8
    Last Post: 05-29-2007, 01:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •