Results 1 to 4 of 4

Thread: Invalid Redirect URL Error

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Kansas City, Missouri
    Posts
    13,462

    Invalid Redirect URL Error

    For those getting the error "Invalid Redirect URL" after logging in. There seems to be a bug in the software. I'll be adding a patch to fix this.

    Those that are getting the error are probably going to the http://www.familywoodworking.org address where those that don't see it are just going to http://familywoodworking.org (note the missing www).

    I just wanted to give everyone a heads up about the patch in case you got logged out for some reason and had to login again. I'll probably be putting the patch in later tonight.



    P.S. A BIG THANKS!!! to Vaughn for putting the old smilies back.
    Darren

    To a small child, the perfect granddad is unafraid of big dogs and fierce storms but absolutely terrified of the word “boo.” – Robert Brault

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    No, not all of SoCal is Los Angeles!
    Posts
    9,077
    Quote Originally Posted by Darren Wright View Post
    P.S. A BIG THANKS!!! to Vaughn for putting the old smilies back.
    Amen. The new ones were a little vague
    Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.
    - Arthur C. Clarke

  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ABQ NM
    Posts
    30,020
    Quote Originally Posted by Darren Wright View Post
    ...P.S. A BIG THANKS!!! to Vaughn for putting the old smilies back.
    No problem. You go ahead and handle the minor things like getting software installed, plug-ins added and writing code patches, and I'll do the important stuff like the Smilies.
    When the going gets weird, the weird turn pro. - Hunter S. Thompson
    When the weird get going, they start their own forum. - Vaughn McMillan

    workingwoods.com

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    GTA Ontario Canada
    Posts
    12,264
    Thanks Vaughn those new ones did not do it for either. Wish i could figure out how to get them to work on tapatalk.

    Sent from my MB860 using Tapatalk
    cheers

Similar Threads

  1. Error
    By Dave Richards in forum Designs, Plans and Sketches
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2009, 11:09 PM
  2. Database Error....AGAIN????
    By Norman Hitt in forum Site Questions and Test Posts
    Replies: 7
    Last Post: 04-18-2009, 05:38 PM
  3. CPU Error Message
    By randy street in forum Site Questions and Test Posts
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2007, 05:38 PM
  4. Suggestion: apache redirect
    By Art Mulder in forum Site Questions and Test Posts
    Replies: 11
    Last Post: 12-23-2006, 12:21 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •