Results 1 to 3 of 3

Thread: Router Set up on Lathe

  1. #1
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Laurinburg NC
    Posts
    316

    Router Set up on Lathe

    Anybody ever did a router set up on a lathe to make different designs? Maybe like long grooves or whatever running the length of the spindle or in this case a flute?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Tokyo Japan
    Posts
    15,807
    Yes, I did it for some screwdrivers I made, I'll see if I can find the thread.
    The pessimist complains about the wind; the optimist expects it to change; the realist adjusts the sails.
    William Arthur Ward

  3. #3
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Tokyo Japan
    Posts
    15,807
    Found it.....

    Scewdriver
    The pessimist complains about the wind; the optimist expects it to change; the realist adjusts the sails.
    William Arthur Ward

Similar Threads

  1. Router table router recommendations - What are your experiences?
    By Matt Hutchinson in forum General Woodworking Q&A
    Replies: 12
    Last Post: 11-11-2012, 04:27 PM
  2. Midi Lathe/Stand setup... aka help me set up lathe land in my shop.
    By Ned Bulken in forum Turning Tool Questions and Show & Tell
    Replies: 8
    Last Post: 07-01-2012, 06:41 PM
  3. Ryobi tabletop router table and router combo
    By allen levine in forum Off Topic Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2010, 02:02 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-01-2010, 05:29 PM
  5. Rockler Router Table and Router Startup Special
    By glenn bradley in forum Hot Deals
    Replies: 0
    Last Post: 08-22-2008, 02:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •