Results 1 to 4 of 4

Thread: sketchup and vista

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Southern Louisiana
    Posts
    947

    sketchup and vista

    sorry if i missed this, did and search and didn't see anything

    does sketchup work with vista. i only see the free version of 6 giving the option for xp/2000

    thanks
    chris

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    SE Minnesota
    Posts
    2,468
    Chris, take a look at this link. Maybe it will help you out.
    http://sketchup.google.com/support/b...154&topic=9028
    Irony: The opposite of Wrinkly

  3. #3
    Chris,
    I recently went through the same issue with our new computer. Make sure your graphics card isn't listed, and if so, decide whether to take the corrective actions listed. I lucked out and it SketchUp seems to be working fine, though I haven't pushed it at all yet.

    FWIW,
    Wes

    Oh, we have Vista Home Premium if that makes a difference.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Southern Louisiana
    Posts
    947

    update

    so far so good....threw together a quick layout of a octagonal kitchen i am doing next. i'll post a shot or 2 in a min

    thanks
    chris

Similar Threads

  1. More Sierra Vista
    By Les Elm in forum Lathe Project Showcase
    Replies: 2
    Last Post: 05-21-2013, 04:34 PM
  2. Vista question
    By Mark Kosmowski in forum Off Topic Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 04-02-2009, 06:56 PM
  3. Vista/Google gripe
    By Frank Fusco in forum Off Topic Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-08-2008, 12:27 AM
  4. just how bad is Vista?
    By Frank Fusco in forum Off Topic Discussion
    Replies: 52
    Last Post: 07-04-2008, 06:27 PM
  5. Vista?
    By Al killian in forum Off Topic Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 05-31-2008, 01:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •