Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 49

Thread: Sometimes pics yes, sometimes no??

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Indiana
    Posts
    224

    Sometimes pics yes, sometimes no??

    Sometimes a picture will appear on a post as in the one from Kevin G. in the Do you decorate,,,, thread.

    Then sometimes a get a long rectangular box with nothing in it like the Ian G. posting.

    And at other times I get nothing at all, as in Gail O. butcher block thread.

    Anyone have any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Indiana
    Posts
    224
    Even my own post won't show up,,,,,
    I wonder if its how people are posting them. With all mine, I upload it to the forum from my computer, yet others will insert an image from their own web site or from a photo hosting site.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Indiana
    Posts
    224
    Test,,,
    inserted from photobucket.


    http://i134.photobucket.com/albums/q...ost768x576.jpg

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Indiana
    Posts
    224
    Another test,,, paperclip test

  5. #5
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Southern Georgia
    Posts
    1,396
    Doug,

    FWIW, I see all the thumbs from the attached images, and nothing but a link when you tried it from photobucket.

    Others have reported this sort of issue, but it was never consistant, and I was never able to reproduce it.

    I'm more than willing to help, if you can help me better diagnose the problem.

    - Marty -
    Fivebraids, Inc.
    When you earnestly believe you can compensate for a lack of skill by doubling your efforts, there’s no end to what you can’t do…

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Indiana
    Posts
    224
    Quote Originally Posted by Marty Walsh View Post
    I'm more than willing to help, if you can help me better diagnose the problem.
    - Marty -
    Thanks Marty,
    Must be some sort of setting on my browser(s), I have tried with both IE and Firefox, I get the same results with both browsers.

    It could also be related to the "thumb nail" feature that this forum is using. As I don't have this issue on other vBulletin forums that don't use that feature.
    Last edited by Doug Jones; 12-11-2006 at 12:49 PM. Reason: another thought

  7. #7
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Rochester
    Posts
    825
    If all else fails you should be able to drop a pic address between some [img][/img] brackets:





    Last edited by scott spencer; 12-11-2006 at 12:54 PM.
    Got Wood?

  8. #8
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Indiana
    Posts
    224
    Like this???


  9. #9
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Indiana
    Posts
    224
    Scott,
    That could be the solution,,, your pics and the last one I posted in this thread, I can see. Now if we can get everyone else to conform to my ways , I'll be able to see all pics.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Tokiwadai, Japan
    Posts
    2,882
    Have you clicked on the Preview button before posting? I've heard that does something with "canceling" attachments....

    I'll give it a try.

    Hmmmmm work normally after "previewing" and then save.
    Last edited by Greg Cook; 09-13-2009 at 03:46 AM.

Similar Threads

  1. Why I can't see the pics?
    By Toni Ciuraneta in forum Site Questions and Test Posts
    Replies: 8
    Last Post: 03-16-2015, 08:03 PM
  2. A few pics.
    By Rex Bloem in forum Flatwork Project Showcase
    Replies: 12
    Last Post: 01-01-2010, 12:22 PM
  3. I'm trying pics
    By Rex Bloem in forum Site Questions and Test Posts
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2008, 04:52 PM
  4. Ron's pics...
    By Greg Cook in forum Site Questions and Test Posts
    Replies: 0
    Last Post: 09-25-2007, 12:35 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •