problem with typing

Rennie Heuer

Moderator
Staff member
Messages
9,936
Location
Constantine, MI
Great! I thought it was just me and my old computer!! I have been having the same exact problem! Hack: type one character, move the cursor in front of that character and type normally. Then just erase that character when you are done typing. It seems the space bar works fine putting spaces in front of something, but not after the last character in a PM.
 

larry merlau

Member
Messages
18,400
Location
Delton, Michigan
well i hit the space bar harder thinking it was dirty or stuck got no where so went and used dashes:) i am not as high tech as you are, bigger hammer kind of guy sometimes:) maybe thats why i dont make purty stuff like you do rennie:)
 

Brent Dowell

Administrator
Staff member
Messages
15,214
Location
Reno NV
I've noticed the same thing happening every now and then.

Try using advanced mode on the editor in the mean time.

We'll look into it.
 

Brent Dowell

Administrator
Staff member
Messages
15,214
Location
Reno NV
For what its worth I was seeing that behavior yesteday, but just updated chrome to the latest version this morning and haven't seen the issue as of yet.

I have found some information on it on the web. It's a little complicated, but apparently it's limited to chrome and has to do with the version of the editor that VBulletin 4 uses. It does not look like there is any kind of fix available with regards to updating Vbulletin, as it has to do with the way chrome and the editor work together.

Some folks seem to claim that Version 54.0.2840.87 m of chrome fixes it, other folks seem to see the same issue.

Supposedly pressing enter before you start replying helps.

When I had the issue, I would just type a character, then move to the left and type as normal.
 

Darren Wright

Administrator
Staff member
Messages
17,279
Location
Kansas City, Missouri
As a work-around, I've found that you can hit the enter key, then back key, the space bar should start working again.

I've also noticed it seems to only be when quoting someone in a reply. Just hit enter first and things should work fine.
 
Last edited:
Top